NY KURSSTART 7/11!

Den 7 november startar vi upp nya kurser i våra härliga latinodanser! Under fyra veckor finns möjlighet att lära sig Salsa, Bachata och Cubamix.

Kom och prova våra Karibiska danser och känn dansglädjen med oss! Kurserna innebär så mycket mer än bara dans; du träffar nya människor, har roligt och får verkligen en kick för självförtroendet!  

Vårt kursutbud mellan perioden 7 november – 1 december är:

SALSA:
Den sensuella, glada och fartfyllda pardansen som kommer från Kuba. Med sin exotiska musik, svängande höfter och spontanitet, fylls du alltid med energi och glädje!
Tid: Måndagar kl. 18:00

BACHATA:
Pardansen från Dominikanska Republiken som har tagit världen med storm! Idag är Bachata en av de mest attraktiva och populära latinodanserna som med sin härliga musik, passion, svängande höfter och känsla har intagit Sundsvall!
Tid: Onsdagar kl. 18:00

CUBAMIX:
Passet för dig som vill träna och som älskar den heta Karibiska musiken! Det är ett svettigt dansaerobics-pass som förbättrar din kondition, smidighet, balans och koordination. Syftet med Cubamix är att du lär dig grunderna till flera latinodanser, samtidigt som du tränar och har roligt!
Tid: Tisdagar kl. 19:45

Besök även vår blogg:
www.tropicalsundsvall.blogg.se