Samarbeten

Tropical Sundsvall vänder sig också mot företag som vill ge sin personal den bästa tänkbara friskvården – DANS! Rörelse, sköna rytmer, motion och otvungna möten resulterar i många glada skratt och den bästa tänkbara teambuildingen. Vi skräddarsyr lösningar som passar just ditt företag; kortare eller längre kurser, alltifrån en dag till terminsvis, eller varför inte en danshelg? Vi har också dansuppvisningar med en grupp som kan besöka företaget på personalfesten, mötet eller på konferensen.

Vi har besökt många olika organisationer för att hålla kurser, bland annat Sundsvalls Kommun, Bolagsverket, SCA, Mittuniversitetet, PEAB, SPV mfl.

Tropical Sundsvall samarbetar även med olika föreningar och skolor i Sundsvalls Kommun för att få barn och ungdomar att bli mer aktiva inom dansen. För oss är det viktigt att barn och ungdomar introduceras i olika dans- och musikaktiviteter för att komma bort från alkohol, rökning och bråk som lätt kan uppstå när ungdomar inte har någonstans att ta vägen på kvällarna.

Vi arbetar mycket med att åka runt till olika skolor och fritidsgårdar för att engagera barnen och ungdomarna med dans och musik. Vi arbetar med barn från 6 år och uppåt. Den senaste terminen har vi besökt många gymnasieskolor, bland annat NTI-Gymnasiet och Klara Teoretiska Gymnasium och hållit kurser i Bachata och Salsa. Det har visat sig vara mycket populärt och uppskattat! Eleverna har lätt för att lära sig pardansen, har bra taktkänsla, tycker det är kul att prova något annorlunda, och framförallt – De har roligt tillsammans!

Med yngre barn anordnar vi olika dans- och rytmlekar för att dela med oss av gemenskapen och glädjen som dansen sprider. Vi samarbetar ofta med NBV genom att anordna olika aktiviteter, heldagar med dans, familjedagar tillsammans med barnen med mera. Tropical Sundsvall har deltagit och dansat vid Sundsvalls kommuns familjedag på Norra Berget, Barnens Dag i Timrå, uppträtt på Kulturmagasinet under Mångfaldsdagen, Familjedagen i Birsta City mm. Vi arbetar även mycket med att integrera barn och ungdomar med invandrarbakgrund i dansen för att de ska lära sig språket och lära känna nya vänner.

Är din skola eller företag också intresserade? Hör av er så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för just er!