NYA KURSER STARTAR 7/11!

Snart drar vi igång ett nytt kursblock med danser! Vi startar om helt från grunden, så bjud med era vänner att prova våra tropiska danser!

Torsdagen den 3 november avslutar vi första kursblocket av våra höstkurser! Det har varit åtta otroligt roliga och trevliga veckor, där tiden bara har flugit iväg! Vi är stolta över att kunna erbjuda fyra parallella danser i veckan, där alla kurser har varit fulla med dansglada människor.

Innan allt julstök och lucia närmar sig, hinner vi med ytterligare 4 veckors dans! Det blir med andra ord en lite kortare kurs, där vi startar om helt från noll. Det betyder att ni kan bjuda in alla era vänner och familjemedlemmar att prova våra danser, och förhoppningsvis blir de lika förälskade i danserna som oss!

För er som går nybörjarkurserna just nu, rekommenderar vi att man helst tar samma kurs igen. Detta för att finslipa grunderna ännu mer, innan man kliver upp på medelnivån. Det är dessutom alltid bra att repetera, få in takten till 100% och känna sig säker, innan man väljer att gå vidare.

Reggaetonkursen kommer att ta en paus till efter nyår, eftersom vår instruktör Sandra arbetar i Östersund. Detta gör att vi endast hinner med en reggaetonkurs per termin. Däremot rekommenderar vi kursen CUBAMIX för alla som gillar reggaeton, eftersom två tillfällen är reggaetoninspirerade. Vill du veta mer om Cubamix, klicka här!

På grund av att nästa kursomgång är lite kortare, görs också några ändringar i terminspriserna:

300 kr för studenter
400 kr för övriga

DROP-IN: 80 kr

Rabatterbjudande för dig som vill dansa flera kurser i veckan:
2 kurser: 500 kr för studenter / 700 kr för övriga
3 kurser: 700 kr för studenter / 900 kr för övriga
4 kurser: 950 kr för studenter / 1200 kr för övriga

Vi välkomnar såväl nya kursdeltagare som är nyfikna på danserna, som nuvarande kursdeltagare!