DANS I IN-GALLERIAN!

Lördagen den 5/11 värmde Tropical Sundsvall upp IN-Gallerian med heta Karibiska rytmer!

Det blev en lördag utöver det vanliga, när varma toner av Salsa, Bachata, Merengue och Reggaeton strömmade ur högtalarna i Sundsvalls största shoppingcenter IN-Gallerian! Tropical Sundsvall hade blivit inbjudna att bjuda på latinodans, och massor med folk stannade för att få sig en titt av Karibiens glada danskultur.

Först bjöds det på några dansuppvisningar, bland annat i en fartfylld Salsa av Lina och Hector. Sedan skruvades musiken upp ännu högre, och Sandra gjorde entré med den tuffa solodansen Reggaeton. Efter det bjöds det på en passionerad Bachata av Lina och Hector.

Tropical anordnade även korta ”prova-på” lektioner i Merengue och Bachata! Flera personer från kurserna var med och dansade, och även flera förbipasserande rycktes med och hade svårt att stå still när den härliga musiken spelades!

Det var roligt att se hur spontana Sundsvallsborna är, när flera nyfikna personer hoppade på ”prova-på” lektionerna, och många stannade och frågade om danserna. Latinodans är absolut något som borde göras oftare i centrum!