EFTERSNACK MED CLAN REGGAETON!

För en vecka sedan kom CLAN REGGAETON till Sverige för första gången. Vi intervjuade Angelina om helgen!

Nu är det exakt en vecka sedan CLAN REGGAETON gästade Tropical Sundsvall och höll tre heta workshops i Reggaeton. På kvällen var det Club Bachata där tjejerna bjöd på en helt fantastisk show från scenen!

Vi ringde upp Angelina Wivolin från CLAN REGGAETON och frågade henne vad de tyckte om helgen! Här nedan följer svaren:

Hur var helgen?
– Helgen var helt fantastisk och vi hade det jättebra! Det var också hårt arbete för mig så jag blev lite trött, men det var så roligt och jag är så glad!

Vad tycker ni om Sundsvall?
– Sundsvall är en mycket trevlig och vacker plats, vi njöt mycket utav arkitekturen och vi lärde oss historien om drakarna också!

Hur var det att ha workshops i Reggaeton i Sundsvall?
– Det var mycket intressant och utmanande att hålla lektioner i Reggaeton hos er. Jag höll kurserna på engelska och det var lite svårt. Jag var tvungen att tänka till lite hur jag skulle förklara olika saker. Men det var mycket utvecklande för mig och det var så himla kul att hålla workshops för er! Alla kursdeltagarna var väldigt entusiastiska att lära sig och vi njöt verkligen av dansen!

Vad tycker ni om Club Bachata?
– Club Bachata var en stor succé och musiken var väldigt bra! Go DJ Hectooooor!

Jag pratade med tjejerna efter festen och vi hade allihop så roligt och vi kände hur mycket vi njöt av atmosfären! Vi älskade Club Bachata och alla var så trevliga! Det kändes riktigt bra när folk kom fram och började prata och skratta! Vi kunde skämta runt, koppla av och vi fick nya vänner. Lokalen på Casinot var jättefin och precis rätt storlek för denna typ av fest!

Hur kändes showen?
– Det kändes jättebra och vi var så glada efter uppträdandet! Personligen har jag inte upplevt ett sådant här härligt uppträdande på väldigt länge, det måste vara på grund av publiken! Det var en fantastisk stämning och alla var på så gott humör!  

Vad är ert helhetsintryck efter helgen i Sundsvall?
– Jag och tjejerna har bara gott att säga om vår helg i Sundsvall och vi vill komma tillbaka så att vi kan dansa tillsammans igen!

Vi vill framföra ett speciellt tack till Hector och Lina som gjorde vår helg perfekt! Vi älskar er!  Hector bjöd på jättegod mat och Lina var så söt och vacker med sitt leende!  Jag vill också skicka en hälsning till alla som var på workshopsen och tacka för den fantastiska dagen! Det var så roligt att dansa tillsammans. Ha en underbar vår och jag hoppas att vi får se snart igen!

Med de orden tackar vi Angelina och Clan Reggaeton för den här gången! Framöver kan vi vänta er en hel del artister till Sundsvall och Club Bachata!