SUCCÉ FÖR 2-ÅRS DAGEN!

Tack till alla som kom och firade Tropical Sundsvalls 2-års jubileum den 18/2! Det är en dag vi sent glömmer!

I lördags den 18/2 firade vår förening hela 2 år och det firades stort! Den proffsiga dansgruppen Clan Reggaeton från Finland var inbjudna för att dela dagen med oss. Vi startade på dagen med tre heta workshops i Reggaeton för alla som ville utveckla sina danskunskaper och lära sig mer om Reggaeton!

Det var en kanondag med många deltagare som kom till Kårhuset för att ta kurser av Clan Reggaeton. Huvudmedlemmen Angelina Wivolin lärde ut både Reggaetonteknik, olika steg och koreografier. Det var en rolig dag
som vi är väldigt nöjda med!

På kvällen var det äntligen dags för den stora festen och vilken succé det blev! Festlokalen fylldes till max och vi hade besöksrekord! Stämningen var på topp och alla dansade natten lång till den härliga blandningen av latinomusik. Kvällens höjdpunkt var självklart den häftiga dansshowen av Clan Reggaeton! De tog verkligen över scenen och uppträdde med tre otroligt snygga dansnummer i Reggaeton! Det var den första Reggaetonshowen i Club Bachatas historia, och det är en show som vi sent glömmer!

Alla i publiken var helt fantastiska och tjejerna är väldigt nöjda med vistelsen i Sundsvall. De säger att det är bland det roligaste ställena som de har uppträtt på och de är mycket imponerade av Tropical Sundsvalls arrangemang. Det är vi väldigt stola och glada över!

Förutom de häftiga showerna bjöds det även på ”animación” från scenen och alla hängde på i Merengue- och Reggaetonsteg. Vi har nästan inga ord för att beskriva dagen, det var helt fantastiskt och det fanns en så stor glädje hos er alla! Det känns så roligt att arrangera temadagar som denna, när man ser att ni stöttar oss till 100% och när man ser alla era glada ansikten på festen och på workshopsen.

Nästa Club Bachata är lördagen den 24 mars och då hoppas vi få se er alla på Casino Cosmopol igen!

Stort tack till alla som kom och förgyllde dagen, både på workshops och på Club Bachata!