NÅGRA ORD FRÅN OSS!

Nu har Tropical Sundsvall funnits i ett år och jag (Lina) och Hector skulle vilja säga några ord till er.

Vi har under det här gångna året av dansande haft otroligt roligt, och vi vill tacka alla er kursdeltagare och vänner som har gjort det här möjligt för oss. Det är ni och era ord som gör att vi fortsätter att anordna event, kurser och fester. Det är dansen och att få dela alla roliga stunder med er som gör oss glada varje vecka.

Dessutom tror vi verkligen att dansen kan förändra någons liv. Dansen minskar stress, gör att du kommer i form, den för människor närmare varandra och framkallar många skratt. Att få höra att vi har förändrat någons liv genom dansens glädje gör oss verkligen lyckliga.
Vissa stunder vet vi att det kan kännas svårt med turerna på kurserna, men det viktigaste är att inte ge upp. Som Hector brukar säga, han blev inte professionell dansare på en vecka. Det krävs mycket svett och hårt jobb. Jag och Hector har åkt till många städer i Sverige och vi ser att Sundsvall har en väldigt hög nivå på dansen. Vi är väldigt stolta över er! Den som älskar dansen och dansar med hjärtat kan komma riktigt långt!

För dig som inte har börjat dansa än, tycker vi att du ska börja och ge dansen en chans. Vi lovar att du kommer att bli lika förälskad i dansen och musiken som oss! ♥

Varma Hälsningar
Lina & Hector