NY KURSSTART 4/11!

Nu närmar vi oss slutet av höstens första kursblock. Från den 4 november börjar nya kurser!

Nästa vecka är de sista kurstillfällena innan vi startar igång ett nytt block veckan därpå. Ni är så himla duktiga allihopa, så vi ser verkligen fram emot att ni fortsätter kursen och utvecklar er ännu mer!

Vi hoppas att ni bjuder in era vänner, arbetskamrater eller familjemedlemmar att komma på våra kurser. Från den 4 november kan nya deltagare hoppa på alla kurser och det är bara roligt om grupperna växer!

Många av er kanske tror att ni är klara efter ett kursblock, men det är tvärtom, det här är bara början av er dansresa. Nu har ni fått försmak på dansen och sett hur roligt och trevligt det är på danskurserna!

Vi brukar rekommendera alla att fortsätta nybörjarkursen ytterligare en omgång, både för att repetera men även för att ni utvecklas bättre om ni har en stadig grund. Alla som dansar med oss sedan tidigare vet hur bra det är att nöta in stegen och takten. Vi gör oftast inte samma saker på alla kurser, utan vi brukar blanda både gamla och nya steg. Det är bättre att lära sig grunden riktigt bra, och inte stressa och hoppa upp på nästa nivå direkt.

Kanske ni som går på medelsalsan vill prova på Rueda de Casino? Eller ni som går på Bachata vill testa på Salsa? Ta chansen att testa dom andra kurserna också. Eftersom kommande kursomgång blir lite kortare (4 veckor), kommer även priserna att ändras lite.