VÄRLDSBESÖK HOS TROPICAL!

Nu i helgen den 5-7 oktober besökte världsstjärnan Solangel Fernandez  från Cuba oss! Solangel har ett tight schema där hon reser mycket för att undervisa i dans och hon är ett känt ansikte från Cuba.

I fredags kom hon till Sundsvall direkt från Tyskland, och nu reser hon vidare till Italien. Det är häftigt att hon tog sig tid att komma hit till Sundsvall för att hålla kurser för oss!

Under helgen höll Solangel tre workshops på Kårhuset för Tropicals medlemmar. Hon är väldigt inspirerande och dansar så vackert! Massor med dansare från Sundsvall, men även Umeå och Örnsköldsvik, kom till kurserna för att ta del av hennes kunskaper. 

Det var en bra mix av workshops där alla har utvecklas i Reggaeton, tjejerna fick träna på Salsa-detaljer i en tjejworkshop och sista workshopsen var Salsa i par för både tjejer och killar.  

Lördagen avslutades med Club Bachata och det blev en riktig höjdarkväll! Kasinot var packat med dansglada människor och tillsammans gjorde vi kvällen väldigt minnesvärd! Det var så otroligt roligt att se alla dansa, ha roligt och njuta av dansen. Det var en tropisk känsla!

Solangel gjorde en otroligt vacker uppvisning från scenen som tog alla med storm. Det var en blandning av Afrokubanskt, Reggaeton och Modern dans, som gjorde att alla tappade andan. Dessutom gjorde hon  massor av animacions som fick golvet att gunga och alla att skratta!

Stämningen var verkligen på topp – precis som det alltid är på Club Bachata! Det slogs besöksrekord och kvällen är oförglömlig. Vi tackar alla som gjorde det möjligt för oss att bjuda in Solangel!