INTENSIV PROVA-PÅ-VECKA!

Cirka 300 dansglada människor besökte vår prova-på-vecka! Yngre som äldre provade alla våra heta danser!

Prova-på-veckan bjöd på mycket energi, Karibisk hetta, trevlig stämning och sköna rytmer! Massor av människor hade tagit sig till Kårhuset och Gamla Friskis & Svettis för att prova våra danser.

Vi startade veckan med Salsa, där vi gick igenom de allra första grundstegen och snurrarna. Vi hade ett roligt pass med mycket skratt! I pausen bjöd Tropical på hembakad fikabröd och kaffe, och alla passade på att mingla och lära känna varandra.

Dagen efter var det dags för vårt tuffa Reggaetonpass, där vi introducerade alla i ”rumpskak”, höftrullningar och att våga släppa loss! Vi dansade med mycket attityd till en av Karibiens mest populära danser.

Därpå hade vi höstpremiär för Cubamix – träningspasset där svetten lackar! Definitivt den roligaste träningsformen i Sundsvall för dig som gillar latinomusik.

Veckan avslutades med romantiska pardansen Bachata! Vi gick igenom Bachatans grunder och hur man dansar med känsla till musiken. Många blev förälskade i Bachatans avslappnade dans redan efter första passet!

Sammanfattningsvis har det varit ett otroligt trevlig och intensiv vecka. Vi hoppas att ni kommer att fortsätta att dansa med oss i höst och utveckla era danskunskaper.

För er som missade prova-på-veckan går det toppen att hoppa på kurserna den här veckan!

Se schema och priser för mer info!