PROVA-PÅ-VECKA 10/9!

Varmt välkomna att prova alla Tropical Sundsvalls latinodanser mellan den 10-12 september! Vi bjuder på hembakat fika och det kostar ingenting att delta.

Vi erbjuder flera olika danser: par-danserna Bachata och Salsa, den tuffa solodansen Reggaeton och tränings-passet Cubamix. Passa på att testa vilka danser som passar just dig bäst!

Lite kort om danserna:

BACHATA: Den sensuella pardansen från Dominikanska Republiken som har gjort sig populär världen över. Med sin romantiska musik, sina svängande höfter och passion är det omöjligt att inte bli förälskad i Bachata!
Tid: 12/9 Kl. 18:00 på Kårhuset

SALSA: Den glada och fartfyllda pardansen från Cuba! Med sin spontanitet, härliga musik och energi får du många skratt och en kick för självförtroendet!
Tid: 10/9 Kl. 18:00 på Kårhuset

REGGAETON: Den flörtiga solodansen med mycket attityd och energi som får alla att ryckas med på dansgolvet! Dansen ger dig bra styrka i kroppen och du lär dig att skaka loss med hela kroppen!
Tid: 11/9 Kl. 18:00 på Universitetsallén 14

CUBAMIX: Vårt heta träningspass för dig som älskar Karibisk musik och vill träna upp kondition, smidighet och koordination! Du lär dig grunderna till flera latinodanser samtidigt som du tränar och har roligt!
Tid: 11/9 Kl. 19:45 på Universitetsallén 14

Varmt välkomna!