ÄNDRING I SCHEMAT 2012!

Vår populära kurs Reggaeton kommer att byta dag till tisdagar från och med 2012! Hector och Lina leder passet!

Reggaeton är den tuffa och sensuella solodansen som har blivit väldigt populär världen över, speciellt på många nattklubbar. Hittills har Reggaetonkursen varit på torsdagar, men från och med 23 januari kommer Reggaeton att hållas på tisdagar.

Tropicals instruktör Sandra kommer att ta en paus under vårterminen, då hon har fått jobb i Östersund. Avståndet gör det tyvärr inte möjligt att Sandra håller veckokurser under våren. Istället tas Reggaetonpassen över av Hector och Lina!

Reggaeton kommer att hållas mellan kl. 18-19:30 varje tisdag på Universitetsallén 14 (Gamla Friskis & Svettis). Om du vill lära dig att släppa loss hela kroppen, bli mer rörlig, motionera och samtidigt ha kul – Då är Reggaeton något som du borde prova! Dansen är intensiv, flörtig och sexig.

Första veckan är en gratis prova-på-vecka, så passa på att ta med dig några vänner och prova! Reggaeton passar såväl tjejer som killar. Det spelar ingen roll om man har förkunskaper i Reggaeton eller om man inte har tagit ett enda steg; Kursen börjar från grunden och varje vecka avancerar vi!

Varmt välkomna att dansa till Latinamerikas hetaste danssstil!