SISTA KURSVECKAN 28-30/11!

Nu är vi inne på slutspurten av höstens danstermin! Det har varit en intensiv och rolig höst där många nya dansare har anslutit sig till Tropical och ”gamla” kursdeltagare har tagit sina danskunskaper till en högre nivå.

Efter den 30/11 tar vi juluppehåll och återkommer igen i januari!

Hösten 2011 har bjudit på många roliga ögonblick och massor med evenemang! Vi har haft fler kurser än någonsin, flera härliga kvällar på Club Bachata, företagsbesök, dansuppvisningar och ett hett party på Saffran Restaurang!

Tropicals höst har varit fullspäckad med evenemang och vi har haft otroligt roligt tillsammans med alla er! Efter sista Bachatalektionen 30/11 tar vi ett juluppehåll och vilar upp oss till januari!

Lördagen den 21 januari har vi ”kick-off” med Club Bachata på Casino Cosmopol, där vi hoppas träffa alla efter ett långt danslov. Måndagen den 23 januari startar alla kurser upp med vår populära och efterlängtade PROVA-PÅ-VECKA!

Hemsidan och bloggen tar däremot inte juluppehåll, utan fortsätter att uppdateras varje dag! Vi bjuder på spännande läsning, musiktips, reportage, roliga avslöjanden och annat smått och gott. Hoppas att ni kikar in varje dag och ser vad vi har för oss!