Webbshop

Tropical Sundsvalls första klädkollektion är äntligen här!

Vill du ha en bra t-shirt att dansa i och samtidigt visa att du tillhör Tropical Sundsvall och dansfamiljen? Då är det dags att göra en beställning här i webbshopen!

Detta är t-shirts som vårt tryckeri speciellt har rekommenderat då modellen är figursydd, slitstark och stretchig samt utmärkt att träna i. T-shirten finns i dam- och herrmodell, där herrmodellen
är rak och dammodellen är en figursydd t-shirt.

Uppge nedan vilken modell och storlek som du vill beställa. Är du osäker på vilken storlek som passar dig bäst, kan du prova våra testmodeller vid något kurstillfälle.

T-shirt for men T-shirt for men T-shirt for women T-shirt for women

Varje månad den 28:e skickar vi iväg en beställning till tryckeriet. När tröjorna har kommit, hämtas de ut i samband med danskurserna.

Pris: 150 kr (Betalas när du får tröjan)

Snart kan vi tillsammans träna och dansa i likadana t-shirts och visa att vi är en stor enad dansfamilj!

Beställ här

 

KÖP CAFÉ COLONIALS CD!

Café Colonial

Vår instruktör Hector är även percussionist i det sköna Sundsvallsbandet Café Colonial! De spelar en blandning av Kubansk musik, Jazz, Soul, Bossanova och Flamenco. Bandet har fem medlemmar som kommer från Spanien, Kuba och Sverige.

Köp deras CD som har gjort succé och sålt som smör!

Med sina varma och härliga rytmer är det en perfekt CD att lyssna på hemma, i bilen eller på jobbet. Låtarna har en skön blandning av piano, spansk guitarr, trumpet, bas mm. Sångerna sjungs både på spanska och portugisiska!

Pris: 100 kr

Vänligen uppge namn och telefonnummer, så kontaktar vi dig för att överlämna skivan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *