GRATISVECKAN IGÅNG!

Med rekordmånga deltagare startade vi igång PROVA-PÅ-VECKAN igår med Salsa!

Det var ett härligt gäng med dansglada människor i alla åldrar som kom till Kårhusets lokaler för att testa vår kurs. För er som inte kunde komma igår, finns det möjlighet att hoppa på Salsakursen nästa vecka den 19/9. Vi kommer att repetera allt från gårdagen, så det är inga problem att börja!

Ikväll den 13/9 är det ett svettigt träningspass i Cubamix som väntar! Ta på dig träningskläder, bekväma skor och ta med vattenflaska, så ses vi ikväll! Passet startar kl. 19:45 på Universitetsallén 14 (Gamla Friskis och Svettis).

På onsdag den 14/9 är det den sensuella pardansen Bachata på schemat! Vi i Tropical rekommenderar verkligen att prova Bachata – dansen som alla pratar om! Lugn, enkelt och sensuellt!
Kom till Kårhuset kl. 18:00!

På torsdag den 15/9  avslutar vi den här intensiva veckan med Reggaeton! Vår duktiga instruktör Sandra kommer att hålla ett prova-på-pass i den tuffa och flirtiga solodansen. Här kommer ni verkligen att få skaka loss hela kroppen till het latinomusik!

Vi i Tropical önskar er en trevlig vecka, där ni får prova Latinamerikas mest populära danser! Om ni sedan är intresserade av att fortsätta våra kurser, vänligen anmäl er här!